Діти, що отруїлися в дитячому таборі Полтавської області, напередодні відвідували аквапарк

— 1 серпня 2011, 15:48

Діти, що захворіли на епід-вірусну інфекцією у дитячому таборі "Cупутник" в селі Михайлівка Диканського району Полтавської області, напередодні відвідували аквапарк з сусідньої області, стверджують в міліції, яку цитує Інтерфакс-Україна.

"Перевіркою, яку на місці події в той же день проводила міліція і прокуратура Диканського району, встановлено, що напередодні інциденту зазначені діти в складі групи відвідали аквапарк сусідньої області", - йдеться в повідомленні Центру зв'язків з громадськістю Полтавського обласного управління міліції, поширеному в понеділок.

Наразі правоохоронні органи очікують результати дослідження хімічних і бактеріальних змивів води, продуктів харчування, посуду і поверхонь приміщень харчоблоку. Дітей, що перебувають у важкому стані немає.

Нагадаємо, 29 липня 48 дітей, що відпочивають у дитячому таборі "Супутник" звернулися в медпункт зі скаргами на головний біль, біль в горлі і блювоту. На сьогодні 33 дитини перебувають в ізоляторі оздоровчого табору, 15 лікуються за місцем проживання під наглядом фахівців педіатричної служби.
Реклама:

Головне сьогодні