Двійнята народилися з різницею в п’ять років

— 5 січня 2012, 11:30

Ембріон-Рубена успішно імплантували до материнської матки в 2006-му, його ж сестричці довелося прочекати в замороженому стані ще кілька років.

Про це пише The Daily Mail.

Батькам малюків, Джоді та Саймону, подобається спостерігати за реакцією людей, коли вони дізнаються, що, попри 5-річну різницю, їхні син та дочка – двійнята.

У захваті від малої сестрички й сам Рубен.

"Він знає, що вона була в морозильнику. Він любить казати, що вона була в морозильнику з чіпсами та куркою, тож він наче й знає, що вона – його сестра-близнючка, але, вочевидь, насправді не розуміє, як це все зробилося", - розповідає 38-річна Джоді.

"Вони дуже схожі, коли Рубен народився, він був просто більшою версією Флорен, тож між ними точно є фізична схожість", - каже вона.

Фахівці Брістольського центру репродуктивної медицини, які працювали з Блейками, запевняють, заморожування "зайвих" ембріонів дає хороші шанси на те, щоб у майбутньому завести ще дітей. Вони дуже часто рекомендують це своїм пацієнтам.

На жаль, не всі ембріони успішно переносять процедуру розмороження – з трьох, які лишили собі на потім Блейки, вижила лише Флорен.

Реклама:

Головне сьогодні