Українці їдять сало, щоб не замерзнути

14
3 лютого 2012

Копчене чи зі спеціями – воно поповнює жирові запаси організму, пише Euronews.

За словами дієтолога Оксани Скиталінської, якийсь невеличкий шматочок сала, канапка з салом – те що треба, це енергетична їжа.

Лікарі наполягають, що в морозну погоду кави на сніданок недостатньо. Необхідно з‘їсти яєшню чи кашу і запити великою кількістю гарячих напоїв.

"Зараз не найкращий час, для того щоб сидіти на дієті. Люди, які мало їдять, на цей період їм потрібно забути про це. Вони не наберуть зайві кілограми, але вони можуть набратися хвороб. Їхній імунітет може погіршитися, і вони можуть захворіти", – продовжує дієтолог.

У 20-градусні морози усім охочим зігрітися також пропонують відвідувати спеціалізовані пункти. Їх по країні встановлено понад 1700, а на сайті МНС можна знайти адреси в кожній області. Пункти працюють цілодобово.

powered by lun.ua