Подружжя лишилося разом попри те, що чоловік змінив стать

— 9 лютого 2012, 14:55

Тед та Рене з американського штату Огайо на той момент прожили в щасливому шлюбі вже вісім років, і народили двох дітей.

Про це повідомляє The Daily Mail.

Чоловіка вкусила бджола, і його організм відреагував на отруту падінням рівня чоловічого гормону, тестостерону. Тед почав змінюватись, його шкіра стала ніжнішою, а фігура – подібною до жіночої. Раптом чоловік усвідомив, що в новому тілі почувається комфортніше, та прийняв рішення змінити стать хірургічним шляхом.

Той бджолиний укус немовби "перезавантажив" усю ендокринну систему, пояснює Тед, якого тепер звати Хлоя.

До того ж, сам того не знаючи, чоловік страждав на генетичне захворювання, синдром Клайнфельтера, який, зокрема, призводить до зниження рівню тестостерону.

40-річна Хлоя розповідає, ще в дитинстві їй подобалося вбиратися в жіночий одяг, але вона соромилася цих почуттів та сподівалася все ж вирости в чоловіка, яким її хотіли бачити батьки.

48-річна Рене згадує, як болісно вона переживала чоловікове рішення змінити стать, і як ніяково було, коли він уперше вийшов до неї в сукні. Вона зізнається, що тоді думала про розлучення.

"Я могла піти будь-якої миті, але в мені є відданість, яку мені вдалося зберегти та якої дотриматися, і я досі відчуваю відданість", - каже дружина.

Прийняти непросто рішення та залишитися з Тедом-Хлоєю жінці допомогла думка про їхніх дітей та про любов, яку вони з чоловіком все ж відчували одне до одного.

Нині Хлоя та Рене не вважають себе лесбійською парою, і не мають сексуальних відносин.

"Мене приваблюють чоловіки, і я вважаю себе гетеро сексуальною жінкою, а коли я була чоловіком, то була гетеросексуальним чоловіком", - пояснює Хлоя.

Офіційно пара вже не перебуває в шлюбі, але продовжує жити разом та виховувати дітей.

Реклама:

Головне сьогодні