86-річний чоловік стверджує, що Віагра ледь не позбавила його зору

— 4 грудня 2012, 17:01

Про це повідомляє MedDaily із посиланням на DNA India. Чоловік звернувся до федерального суду Манхеттена, закликаючи зупинити продаж препарату від еректильної дисфункції.

Прийом препарату чоловік почав у квітні 2012-го року. З того самого моменту він постійно страждає від порушень зору. За словами позивача, він побоювався приймати Віагру, однак виробник - компанія Pfizer - запевнив його, що за кілька днів проблема зникне сама собою.

Дійсно, в списку побічних ефектів є проблеми з зором: розмита картинка і синюватий відтінок цієї картинки. Потерпілий зв'язався з представником компанії, шукаючи допомоги в Pfizer, але відповіді на свої питання він не отримав. Зараз Андресакіс хоче відсудити у фармгігантів два мільйони доларів.

Варто відзначити, що Віагра, незважаючи на повідомлення про її небезпечність, залишається одним з найпопулярніших засобів. Відомі випадки, коли вона викликала смерть. Препарат посилює приплив крові до статевих органів.

Лікарі попереджають: Віагра провокує стрибки тиску, головні болі, симптоми з боку шлунково-кишкового тракту, центральної нервової системи, почервоніння шкіри, задишку, відхилення зору і слуху, закладеність носа.

Реклама:

Головне сьогодні