Сир "Рокфор" допомагає в боротьбі з серцево-судинними захворюваннями - експерти

4
8 січня 2013

Про це повідомили співробітники Кембріджського університету, яких цитує Інтерфакс

Використовуючи новітні технології, дослідники з'ясували, що чим "старше" блакитний сир, тим краще організмом людини засвоюються всі корисні речовини, що містяться у цьому продукті.

Вирощений на півдні Франції, "Рокфор" призводить до більш ефективній роботі слизової оболонки шлунка. Крім того, його вживання знижує ризик захворювання атеросклерозом і артритом.

"Спостереження вказують на те, що не у вживанні одного лише червоного вина криється розгадка довголіття французів. Був ще один компонент в їх дієті, який допомагав їм справлятися з хворобами. І ми його знайшли - це блакитний сир", - йдеться в заяві вчених.

powered by lun.ua