У середу жінки виглядають старше, а сексу їм хочеться в четвер

— 8 лютого 2013, 08:11

Такого висновку дійшли співробітники британської косметичної фірми St. Tropez, що спеціалізується на виробництві професійних засобів для автозасмаги, повідомляє Inopressa із посиланням на німецьке видання Focus. Всього було опитано дві тисячі англійок.

Крім того, що середа є найбільш "невдалим" днем для шкіри і самопочуття, саме цей день тижня вважається у жінок найбільш стресовим - це відзначили 10 из 100 респонденток.

А дві третини взагалі зізналися, що у другій половині дня їх працездатність сильно падає. Негативний вплив на шкіру цей день робить і тому, що під час обідньої перерви співробітниці не проти з'їсти чого-небудь солоденького.

На шкіру, між тим, впливають і інші фактори на зразок браку сну - в середньому на сон відводиться 6 годин 43 хвилини при нормі в 7-8 годин, а також вживання алкоголю у вихідні.

Видимі наслідки його вживання тривають до 72 годин: як зазначає косметолог фірми Нікола Джосс, в алкоголі міститься чимало шкідливих токсинів.

А ось найкращим днем, якщо вірити даним дослідження, вважається п'ятниця - 60% жінок відчувають себе якнайкраще. Та й шкіра виглядає молодшою.

Цілком можливо, тому, що її омолоджують ендорфіни, вироблені в четвер увечері під час сексу.

Реклама:

Головне сьогодні