МОЗ: на Майдані нема групових інфекційних захворювань

— 9 грудня 2013, 14:44

Про це йдеться у повідомленні прес-служби МОЗ з посиланням на дані управління Державної санітарно-епідеміологічної служби у м. Києві за минулий тиждень.

Працівниками Держсанепідслужби проводиться щоденний моніторинг санітарно-епідемічного стану територій та пунктів тимчасового перебування людей у приміщеннях Київської міської державної адміністрації (вул. Хрещатик, 38), Будинку профспілок (вул. Хрещатик, 10), Жовтневого палацу (вул. Інститутська, 3), Будинку народного руху (вул. Гончара, 33), Виставкового центру "Експоплаза" (вул. Салютна, 2), які обладнані пунктами харчування, медичними пунктами та місцями тимчасового перебування.

У зв’язку зі збільшенням кількості осіб територію "Євромайдану" додатково обладнано громадськими вбиральнями та контейнерами для збирання побутового сміття.

За минулий тиждень 2013 року у м. Києві було зареєстровано зростання захворюваності на грип та ГРВІ на 10%, як за рахунок дітей, так і дорослих.

За інформацією Головного управління Державної санітарно-епідеміологічної служби у м. Києві, на сьогодні в місцях масових акцій функціонує 142 громадських вбиральні (в т.ч. мобільних), 21 пункт громадського харчування, 18 пунктів тимчасового обігріву та сім медпунктів.

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні