Тест

Коли акушерка - дельфін: про жінку, котра вирішила народити в океані. Фото. Відео

Про одну таку пару, чий малюк уже ось-ось з'явиться на світ, зняв документальний фільм британський Channel 4, пише The Daily Mail із посиланням на Times.

Доріна Розін та Майка Санігл уже понад рік живуть на Гавайях. Пара сподівається, що їхнє дитя, котре з'явиться на світ поруч із дельфінами, вмітиме з ними спілкуватися. У 38 тижнів вагітності Доріна поплавала з тваринами в океані, отримавши їхнє "благословення".

Як це було, можна побачити на сайті YouTube.

Доріна й Майка вважають, що немає кращого та природнішого способу привести малюка у цей світ. Одначе деякі експерти застерігають про небезпеку, і йдеться не лише про вірогідність зустрічі з іншими морськими мешканцями, наприклад, великою білою акулою.

Адже дельфіни, особливо дикі, бувають непередбачувані та небезпечні. За результатами досліджень, інколи дорослі дельфіни спеціально підкидають, б'ють та навіть убивають дельфінят та дитинчат акул, і роблять це без причини, а просто для задоволення. Також є припущення, що в такий спосіб вони тренуються позбуватися нащадків самців-суперників.