Їсти і не повніти. 10 Instagram, які допоможуть тримати себе у формі

Українська правда. — 16 жовтня 2018, 14:00

Щоб тримати себе у формі, ми відмовляємось від солодкого, обмежуємо кількість їжі і змушуємо себе вживати не завжди апетитні, але низькокалорійні страви.

Але цього не потрібно робити! У Всесвітній день здорового харчування нагадуємо про 10 Instagram-акаунтів, де тренери з харчування та навіть науковці діляться рецептами здорової, корисної і смачної їжі: від сніданків до мафінів і смузі.

ГОТУЄМО КОРИСНИЙ, ШВИДКИЙ І ДІЄТИЧНИЙ СНІДАНОК

@thecrunchyradish

Міранда Шир – дієтологиня, яка має власний сайт про здорове харчування з рецептами для тих, у кого немає часу на сніданок.

Вона показує, як можна легко і нашвидкуруч годувати корисні і смачні сніданки: від панкейків і тостів з бананами до капустяних ролів, які потрібно занурювати у горіховий соус із чилі.

ДЛЯ ТИХ, ХТО РАХУЄ КАЛОРІЇ

@caloriefixes

Ця сторінка дуже зрозумілими прикладами показує, що і скільки ми їмо: від сніданків до звичайних перекусів на кшталт горішків.

Завдяки цьому ми можемо контролювати кількість спожитих калорій.

ДІЄТИЧНА ЇЖА МОЖЕ БУТИ ПОПУЛЯРНОЮ І СМАЧНОЮ

@healthyfoodadvice

Ця сторінка з дієтичними рецептами уже має більше 3 мільйонів підписників: смачні протеїнові кульки, мафіни, салати і поживні страви на кшталт картоплі з куркою, броколі та сиром чи лосося, запеченого з овочами.

Caprese Avocado Toast Made by @twopeasandtheirpod Caprese salad meets avocado toast! This is the BEST avocado toast and it's so easy to make! It's great anytime of day! Yield: Serves 4 Prep Time: 10 minutes Total Time: 10 minutes Ingredients: 2 ripe avocados 2 teaspoons fresh lemon juice Sea salt and black pepper, to taste 4 slices bread, toasted 4 ounces fresh mozzarella, sliced and cut into pieces, to fit the bread 1 cup grape tomatoes, halved 1/4 cup basil leaves, roughly chopped Balsamic Glaze, for drizzling Directions: 1. Cut the avocados in half, remove pit, and scoop the flesh into a small bowl. Add the lemon juice, sea salt, and black pepper, to taste. With a fork, mash the ingredients together, keeping the texture slightly chunky. 2. Spread the mashed avocado evenly onto toasted bread slices. Top with fresh mozzarella slices, tomatoes, and basil. Season with additional salt and pepper, if desired. Drizzle with balsamic glaze and serve immediately. Note-I like to use whole grain bread. If you need the recipe to be gluten-free, use gluten-free bread. If you don't have grape tomatoes, tomato slices will work too!

Публикация от Meal Plan (@healthyfoodadvice) Дек 7 2016 в 3:49 PST

ЇСТИ ПРАВИЛЬНО І З ЗАДОВОЛЕННЯМ

@nutritionstripped

Зареєстрована дієтологиня та магістр наук у галузі клінічного харчування у своєму блозі концентрується не лише на правильному поєднанні корисних продуктів, але й заохочує їсти більше овочів.

ДОМАШНЯ ЇЖА - ЗДОРОВА

@jamieoliver

Джеймі Олівер – не лише відомий ресторатор і телеведучий у Великій Британії, але й популярний instagram-блогер. На його сторінку підписані більше 6 мільйонів людей!

Він пропагує домашню кухню, видав декілька книг про здорове харчування.

Тут можна знайти як рецепти піци і гамбургерів, так і запечених грибів чи легкого в приготуванні запеченого лосося, наприклад.

ВІДМОВЛЯЄМОСЬ ВІД ЦУКРУ

@iquitsugar

Автори цього блоку пропагують не лише здоровий спосіб життя, але й смачне харчування без цукру.

Тут можна почитати нові дослідження і медичні факти, які знову і знову доводять шкоду цукру.

ЯК ЗДОРОВО ЇСТИ – РАДИТЬ НАУКА

@nutrition_facts_org

Блок доктора Майкла Грегора – не звичайний. Тут ви знайдете не лише рецепти корисної їжі, Але й відео з науковими обґрунтуваннями тих чи інших порад доктора з приводу здорового харчування.

Майкл – американський лікар і професійний тренер з питань громадського харчування. Багато пише про здорові дієти і шкоду продуктів тваринного походження.

СМАКОТА ДЛЯ СИРОЇДІВ. І НЕ ТІЛЬКИ

@deliciouslyella

Елла Міллс практикує сироїдіння і навіть написала про здорове харчування книгу.

Вона знає безліч рецептів приготування їжі без теплової обробки.

ЯКЕ Ж ЛІТО БЕЗ СМУЗІ?

@smoothiebowls

Літо - ідеальний час для того, щоб побалувати себе красивими, і корисними смузі.

Тут ви знайдете різноманітні рецепти приготування цього смаколика.

І НА ДЕСЕРТ: ЗАВДЯКИ ЦЬОМУ АКАУНТУ МОЖНА НЕ ВІДМОВЛЯТИ СОБІ У СОЛОДОЩАХ

@chocolatecoveredkatie

Кетті Хіггінс викладає на своїй сторінці рецепти дієтичних десертів та солодощів.

Їх можуть собі дозволити навіть ті, хто постійно сидить на низькокалорійній дієті.

Завдяки Кеті ви можете навчитись годувати шоколадне мигдалеве морозиво, бананові мафіни чи полуничні пончики.

Реклама:

Головне сьогодні