Тест

Капуста червоноголова: 7 причин, чому варто нею смакувати

Червоноголову капусту в Україні ще називають фіолетовою.

Вона належить до капустяних рослин. У цю групу входять багаті на поживні речовини овочі на кшталт броколі, брюсельської капусти та капусти кале, пише Healthline.

Схожа за смаком до звичайної білоголової капусти, але багатша на корисні рослинні компоненти, що пов’язані з перевагами для здоров’я. Наприклад, сильнішими кістками чи здоровішим серцем.

Ймовірно, вона також знижує запалення та захищає від певних типів раку. Ось 8 науково обгрунтованих причин, чому фіолетову капусту слід їсти.

[INFOCARD]

Корисне та актуальне про їжу:

Як обрати кавун та з чим його їсти: цікаві факти про смугасту "ягоду", які не всі знають

7 овочів, які варто почати їсти, хоч ви їх і ненавидите

7 причин, чому помідори корисні для здоров'я

Усі фото: Depositphotos

Ми хочемо тримати з вами зв'язок. Будемо раді бачитися і спілкуватися з вами на нашій сторінці у Facebook.

А якщо хочете бути в курсі лише новин та важливої інформації про здоров'я, підписуйтесь на нашу Facebook-групу або Telegram про здоров'я та здоровий спосіб життя.