Мільярдер Річард Бренсон висловив підтримку Україні. Фото

— 23 січня 2014, 16:47

Бренсон вийшов до журналістів у Давосі в футболці з принтом дизайнера Іллі Стронговського, зробленого за мотивами знаменитого українського фото з піаністом, що грає для кордону ВВ перед адміністрації президента, яку отримав у подарунок від Української правди.

"Мені дуже сумно дивитись на те, що відбувається в Україні. Я хочу попросити уряд і опозицію перестати бути егоїстичними і поставити людей вашої країни вище власних інтересів", - сказав він представникам ЗМІ після круглого столу, присвяченому благодійності.

Він також додав, що дуже хоче, аби проблеми вирішились "у мирний, демократичний спосіб".

Сам круглий стіл, який у Давосі вже всьоме проводить Віктор Пінчук, почався хвилиною мовчання.

"Я ніколи раніше не хвилювався так сильно за Україну, про майбутнє моєї країни. Я не хочу привносити політику сюди, в нашу дискусію, але оскільки тут сотні людей з 5 контитенетів, хочу попросити вас приєднатись до хвилини мовчання і подумати про українських людей. Ми молимось за мир, за компроміс, за об’єднання", - закликав він.

Фото Галини Титиш

Круглий стіл з питань благодійності – приватна подія, яку щороку організовує Фонд Віктора Пінчука з нагоди Щорічної зустрічі Всесвітнього економічного форуму в Давосі - збирає разом найвідоміших благодійників, політичних лідерів, представників бізнес-середовища та некомерційних організацій світу.

Учасники дискусій обговорюють найновітніші шляхи вирішення глобальних проблем та прагнуть надихнути нове покоління глобальних філантропів.

З 2007 року учасниками щорічних круглих столів були: Тоні Блер, сер Річард Бренсон, Вільям Дж. Клінтон, Білл і Мелінда Гейтс, Джет Лі, Шимон Перес, Мухаммад Юнус, Шейха Аль-Маясса бінт Хамад бін Халіфа Аль-Тані, Пауло Коельо, Шон Паркер,
Ерік Шмідт, Лоуренс Саммерс, Алек Росс, Пітер Тіль, Джиммі Вейлз та ін.

Реклама:

Головне сьогодні