Світовий туристичний гід TRIPMYDREAM — перший крок вашої подорожі

— 6 грудня 2016, 23:37

Дуже прикро, коли э нестримне бажання подорожі, а куди спрямувати свої мрії — невідомо. Світ великий, у ньому багато принадливих місць, вибрати конкретний напрям вкрай важко. Добре, коли є добрі друзі-мандрівники, які готові поділитися особистим досвідом. Та коли їх немає — це теж не біда.

Світовий туристичний гід TRIPMYDREAM зорієнтує у розмаїтті напрямів для туризму.

Де шукати ідеї

Цілий розділ ресурсу присвячений саме пошуку ідей для мандрівки. Невеличкі розповіді про дивовижні куточки світу, особисті враження туристів, особливості відпочинку на новорічні чи інші свята, куди можна злітати на вихідні — все це знайдете у розділі "Блог мандрівника".

Якщо ви приблизно знаєте, чого хочете, сайт допоможе визначитись с конкретним напрямом подорожі. Ви можете скористатися послідовним пошуком своєї мрії, заповнюючи спеціальну форму. Спочатку треба визначитись з типом відпочинку: морський чи гірськолижний курорт, екзотичні країни чи екскурсійні міста, бальнеологічний відпочинок.

Далі система запропонує вибрати дату мандрівки, вказати місто вильоту та кількість осіб, які бажають відпочинку. Наступний крок — вказати приблизну вартість мандрівки і запустити пошук.

Після його завершення у вас буде список актуальних на даний момент напрямів із детальним описом всіх першочергових витрат. Це вартість перельоту в обидва боки, проживання на весь період відпочинку, середній чек у місцевих ресторанах, вартість екскурсій та відвідування музеїв.

Вам одразу запропонують забронювати готель та місце на літак у цьому напряму. Якщо є бажання, готель можна підібрати самостійно. Так само в індивідуальному порядку здійснюється пошук білетів на літак. До речі, бронювання місць можна робити, не прив’язуючись до конкретного туру. Ресурс дозволяє, наприклад, замовити квитки на літак з вильотом з будь-якого аеропорту світу.

Багато цікавинок

Крім суто практичного боку відпочинку сайт пропонує багато цікавої інформації стосовно туристичних місць. У розділі "Путівник" наводиться інформація стосовно країн туризму загалом, а також їх популярних міст зокрема.

Вам детально розкажуть про кожний куточок світу: чим він багатий, де у ньому краще зупинитися, де обідати і як відпочивати. В кожному місці є свої небезпечні території. Про це теж є застереження у путівнику стосовного кожної кінцевої точки мандрівки.

Ви в подробицях дізнаєтесь, як оформити візу, дістатися з аеропорту до готелю, орендувати автомобіль. Вам порекомендують на чому зекономити, розкажуть де робити цього категорично неможна. Розкажуть про особливості відпочинку з дітьми, куди піти на шопінг та що неможна пропустити, перебуваючи у місті.

Обов’язково ознайомтесь з розділом "Лайфхак"! Там дізнаєтесь багато цікавинок, які стануть у нагоді підчас подорожей у ту чи іншу країну. Автори цих нотаток не просто розказують про особливості перебування в країні чи конкретному місті, а надають обґрунтовані рекомендації до поведінки.

Отже, збираючись у подорож, чи тільки мріючи про неї, першим кроком має стати знайомство з сайтом TRIPMYDREAM, який зробить вашу мандрівку безпечною і приємною.

Реклама:

Головне сьогодні