Чи може корисне бути смачним: 5 правильних страв, які можна приготувати за допомогою блендера Gorenje

— 5 червня 2018, 16:00

Ми є те що ми їмо, тому замислюватися над вмістом своєї тарілки слід щоразу, коли виникає бажання приступити до трапези. Скільки солоного, пікантного та смаженого щодня потрапляє до наших шлунків? Навіть лікарі стверджують, що зайві транс-жири, перебір калорій та відсутність режиму харчування можуть у кращому випадку призвести до появи надлишкової ваги, а в гіршому – негативно відобразитися на стані здоров’я.

Чому ж люди з підозрою ставляться до здорової їжі? Можливо, виною цьому – усталений стереотип про те, що корисне апріорі не може бути смачним? Але ж його з легкістю можна зруйнувати – варто лише спробувати неймовірні смузі, пюре та супи, приготовані за допомогою блендера Gorenje.

До речі, купити блендери Gorenje можна на www.moyo.ua.

Які ж правильні, низькокалорійні та смачні страви можна приготувати з використанням брендового пристрою?

Вівсяний смузі

Смузі – це любов. Це смак свіжих фруктів у поєднанні з ніжним відтінком натурального йогурту та злаковим присмаком пластівців. Процес його приготування займає всього кілька хвилин, а відчуття ситості після споживання не покидає протягом кількох годин. Отже, смузі – це повноцінний та здоровий перекус.

Важливо: Ні в якому разі не варто використовувати для смузі йогурт з підсолоджувачами, консервантами та барвниками.

Суп-пюре зі шпинатом

Суп-пюре – це те, за що варто полюбити перші страви. Корисний, смачний, а, найголовніше, неймовірно ситний супчик – те що треба, наприклад, після серйозних навантажень у спорт-залі. Головне – не сплутати його з крем-супом і не додати "для бадьорості" жирних вершків.

Правильні цукерки

Так-так, вони існують. Щоправда, зробити такі цукерки самостійно значно легше, ніж відшукати на полицях супермаркетів. Насіння льону, горіхи, злакові пластівці і мед за допомогою кількох простих маніпуляцій перетворяться у найсмачніші та найкорисніші солодощі без жодних хімічних додатків.

Соус "Песто"

Цей соус чудово підходить до пасти з твердих сортів пшениці. Звісно, зловживати такою стравою не варто, а от дозволити її собі, припустимо, один раз на тиждень – цілком можливо. Тим більше, до складу соусу входять тільки натуральні інгредієнти (часник, базилік, кедрові горіхи, оливкова олія і зовсім трішки пармезану).

Гарбузове пюре

Ні для кого не секрет, що гарбуз – це джерело вітамінів і корисних мікроелементів. Тому не дивно, що цей овоч має цілу купу прихильників. З дитинства пам’ятаєте тільки солодку та наваристу гарбузову кашу? Повірте, пюре точно не здасться вам менш смачним.

Звичайно, корисна їжа може (і навіть повинна) бути смачною – інакше, через поганий настрій та негативні емоції під час її споживання харчова цінність, поживність та користь не нівелюється, але задоволення ви не отримаєте.

Реклама:

Головне сьогодні