Акумуляторні пилососи Electrolux: 3 переваги бренду

— 4 березня 2021, 12:20

Щоразу прибираючи в домі за допомогою пилососа, ви лаєте апарат за його незграбність: то громіздкий блок доводиться за собою тягати, то шнур постійно плутається під колесами й заважає нормально пересуватися кімнатою. А щоб пропилососити всю квартиру, доводиться шукати розетки й непогано розім'ятися.

Добре, що всі ці проблеми відступають у минуле, оскільки на ринку з'явилися акумуляторні пилососи. Шведський бренд Electrolux – провідний виробник цих чудо-пристроїв. Його девайси користуються в Україні великою популярністю, тому ми вирішили розібратися в усіх особливостях такої техніки. Читайте про 3 її головні переваги.

Мобільність

Ручний акумуляторний пилосос працює від вбудованого акумулятора. Потужних сучасних батарей вистачає на 10–30 хвилин інтенсивного прибирання. Після цього апарат встановлюється у спеціальний пристрій для зарядження.

Відсутність проводу та прив'язки до розетки значно розширює можливості техніки й спрощує прибирання.

За допомогою бездротового пилососа зручно:

  • прибирати на декількох поверхах;
  • чистити салон автомобіля;
  • оперативно позбутися сміття після дитячих ігор.

Акумуляторні моделі дуже функціональні, а купуючи спеціальні аксесуари для пилососів можна ще більше розширити їхні можливості. Наприклад, додаткова батарея вдвічі збільшить тривалість прибирання. Таке рішення буде оптимальним для власників великих будинків і квартир, для яких заряду однієї батареї замало, щоб прибрати всю оселю.

Ще важлива перевага – вага, зазвичай 3 кг. Вертикальна конструкція дає змогу легко маневрувати по кімнаті й діставатися до недоступних кутів.

Потужність

Деякі скептики зазначають, що потужність акумуляторних моделей значно поступається традиційним, що працюють від мережі 220 В. Проте експерти Electrolux зауважують: компактна конструкція, завдяки якій пил практично одразу потрапляє в мішок, дає змогу вдвічі збільшити ефективність всмоктування пилу.

Іншими словами, з роботою, що виконує акумуляторний пилосос потужністю всмоктування 100 аВт, традиційний апарат впорається тільки на потужності у 200 Вт. Сила всмоктування, яка не зменшується й у шлангу, та ефективна система збирання пилу – головні переваги бездротових пилососів Electrolux.

Дизайн

Окремої уваги заслуговує конструкція апаратів. Пилососи Electrolux бувають двох типів:

  • вертикальні – монолітна конструкція у вигляді швабри, на якій зібрані всі робочі елементи пилососа. Ідеальний баланс ваги й висока маневреність дають змогу прибирати без особливих фізичних зусиль;
  • моделі 2 в 1 – універсальні апарати, що легко перетворюються на компактні переносні ручні пилососи. Ручний блок ідеально підходить для чищення меблів, салону автомобіля, прибирання на невеликій площі.

За акумуляторними пилососами майбутнє. Підбирайте модель, відповідну до свого обсягу прибирання, й наводьте лад в оселі із задоволенням.

Реклама:

Головне сьогодні