Ірина Білик - про "Щастя", подяку і відносини

Ім'я цієї виконавиці вже 35 років звучить з вуст величезної кількості шанувальників і ЗМІ, а її пісня "Щастя" стала гімном для розбитих сердець нашої країни.

Ірина Білик - українська співачка, композитор і поетеса поділилася з нами думками про щастя:

"Коли я писала пісню" Щастя ", у мене були різні стани, в тому числі і депресії. Але я зробила висновок: щастя, як любов, - це жива людина. Воно приходить і йде. І коли щастя сідає в поїзд і махає вам рукою - ви можете знайти наступне!"

"Більше любові - більше щастя! Любов - головний компонент щасливої ​​людини. Дуже багато любові!"

"Одного разу на телевізійній програмі я дізналася історію дівчинки, яка була паралізована. Я скасувала поїздку до Америки і всі кошти, яка відкладала на поїздку, я перевела на її лікування. Собі я пообіцяла, що я буду щасливою і зустріну любов. Дуже скоро народився мій син і я вже 5 років щаслива в шлюбі".

"Якщо людина віддає - йому повертається більше".

"Якщо холодно - я одягаю шапку. Всі моменти життя повинні радувати: погода, сім'я, друзі. Я прокидаюся щоранку і щаслива".

"Єдине, від чого потрібно бігти - самотність". "Я намагаюся не залишати людей без уваги. Це те, що я можу дарувати і це потрібно дарувати. Наскільки людина не була б популярною - вона впаде дуже боляче, якщо в ній не буде подяки".

Повне інтерв'ю за посиланням нижче:

Головне сьогодні