Якість без компромісів: NOVUS дарує знижки на товари власних марок

PROMOTED
08 жовтня 2024
Не секрет, що якісні продукти – основа смачної страви. Але ще вигідніше, коли супермаркет пропонує акції, що дозволяють не тільки отримати першокласні товари, але й значно заощадити.
NOVUS дбає про споживачів і завжди пропонує вигідні пропозиції. Цього разу в магазинах проводять акцію "Щедрі знижки, бо своє", на товари власної торгової марки NOVUS.
Чому варто звернути на це увагу та які товари можна придбати зі знижкою – розповідаємо у матеріалі.
Наша редакція вже ознайомилася з акційними товарами, які пропонує NOVUS. Сьогодні ділимося тим, що особливо привернуло нашу увагу.
Власна марка NOVUS – гарантія відмінної якості
Великі мережі магазинів у всьому світі мають власні торгові марки (ВТМ), пропонуючи своїм клієнтам якісні товари за вигідною ціною. Зазвичай це харчові продукти, засоби для гігієни та косметика. Така практика звична і для України.
Зокрема, NOVUS має широкий асортимент продукції ВТМ майже в усіх категоріях товарів, які допомагають зекономити, не жертвуючи при цьому якістю. Адже для виготовлення товарів під власним брендом компанія співпрацює лише з перевіреними партнерами, які мають сертифіковане виробництво і чудово зарекомендували себе на ринку.
При цьому компанії-виробники проходять ретельний відбір, бо в NOVUS зацікавлені, щоб їхні товари були найвищої якості, адже це обличчя бренду.
"Фахівці компанії NOVUS здійснюють регулярний додатковий контроль над процесом виробництва товарів ВТМ, тому ми гарантуємо високу якість цієї продукції. А під час вибору виробників для товарів власних торгових марок віддається перевага лідерам українських та закордонних ринків" – наголошують у NOVUS.
Ті, хто хоча б раз спробували товари ТМ NOVUS, зазвичай відзначають їх чудове співвідношення ціни та якості. До слова, продукція власних марок може коштувати на 20-40% менше, ніж інші відомі бренди. Така комбінація доступної ціни та високої якості робить її популярним вибором серед українських споживачів, що шукають оптимальне рішення для своїх покупок.
Наразі в NOVUS можна знайти абсолютно різну продукцію ВТМ – від круп і консервів до напівфабрикатів і солодощів.
Щедрі знижки, бо своє: у NOVUS до -40% на товари власної марки
Окрім того, що товари власної марки NOVUS і так купувати вигідно, компанія вирішила потішити українців акцією. Так, до 16 жовтня 2024 року в усіх супермаркетах мережі продукцію ВТМ можна придбати зі знижкою до -40%.
Знайти такі товари власної марки дуже просто, адже в магазинах NOVUS вони позначені яскравими рожевими підцінниками.
Зокрема, акційна пропозиція розповсюджується на кукурудзу цукрову, яку можна придбати за 34,99 грн, а також горошок зелений консервований – 36,99 грн.
Крім консервованих овочів, українцям, які хочуть зробити запас продуктів на зиму, варто звернути увагу на:
● гречку (39,99 грн);
● цукор (32,99 грн);
● натуральний акацієвий мед (99,99 грн);
● мариновані огірки (69,99 грн);
● шпроти копчені (69,99 грн);
● печінку тріски натуральну (79,99 грн);
● соус томатний "Український" та "Сацебелі" (49,99 грн);
● хлібці рисові, гречані та рисові мультизлакові за 24,99 грн;
● приправи до шашлику, плову, м’яса, риби – 16,99 грн.
З NOVUS легко зібрати власну колекцію особливих чаїв на будь-яку пору року. Наразі зі знижкою доступні:
● зелені чаї "Gunpowder", "Jasmine" та "Цитрусове натхнення"; 
● чорні "Earl Grey", "Таємничі сни", "Bouquet", "Магічна ніч", "Барбарисові ноти";
● трав'яні чаї – "Липовий цвіт" та "Альпійські трави".
До чаю NOVUS пропонує солодощі: зефір біло-рожевий за 39,99 грнта зі смаком абрикоса за 49,99 грн, тістечко "Горішки" за 59,99 грн, а також джеми з натуральних ягід та фруктів за 24,99 грн.
А якщо хочеться скуштувати екзотичні продукти не за всі гроші світу, тоді рекомендуємо звернути увагу на консервовані гриби шиїтаке ТМ NOVUS. У цей період їх можна придбати за умовами акції "1+1", тобто дві банки коштуватимуть 149 грн. Також українці можуть обрати мариновані гриби намеко (164 грн за дві шт.), чи подвійну порцію асорті грибів за 169 грн.
Сьомга та форель слабосолені від ТМ NOVUS обійдуться в 179 грн за 180 г, а 250 г і 500 г креветок варених очищених – 169 грн і 329 грн відповідно.
Водночас любителям м’яса варто звернути увагу на пельмені зі свинини та яловичини за 99,99 грн. Подавати їх можна зі сметаною ТМ NOVUS, яка обійдеться українцям в 39,99 грн.
До слова, молочні товари ВТМ у цій мережі супермаркетів – особливо вигідно купувати. Так, масло NOVUS 82,5% коштує 79,99 грн, молоко 2,6% – 34,99 грн, а сир кисломолочний 9% – 59,99 грн.
Крім цього, у NOVUS можна знайти засоби гігієни власної марки. Зокрема, на замовлення компанії виготовляють як туалетний папір, так і високоякісні 3-шарові паперові рушники, які у період акції можна придбати за 79,99 грн. Також рекомендуємо звернути увагу на вологі серветки ТМ NOVUS, які коштують 69,99 грн за 100 штук.
Отже, тисячі українців роками купують продукти ТМ NOVUS, оскільки компанія гарантує високу якість, пропонує приємні знижки та має широкий асортимент. Це чудовий варіант для тих, хто віддає перевагу перевіреній продукції за чесною ціною.
Доступна ціна та постійні акційні пропозиції
Головна мета NOVUS – запропонувати клієнтам якісні продукти за доступною ціною. У такий спосіб вдається зацікавити споживачів новими, менш розрекламованими, але якісними та смачними виробами.
Окрім того, мережа супермаркетів постійно проводить акції на різні групи імпортних товарів. Тут зазначають, що фактор ціни зараз є вкрай важливим для українців. Тож знижки стають вагомим стимулом порадувати себе і близьких закордонними продуктами.
Наприклад, NOVUS є єдиною мережею, яка регулярно проводить Винні фестивалі. У цей період покупці отримують знижку 40% на весь асортимент тихого та ігристого вина від іноземних виробників.
У супермаркетах завжди можна зловити актуальні пропозиції. Щодватижні у мережі оновлюється акційний асортимент товарів, серед яких представлено чимало імпортних товарів. Наприклад, з 21.03 до 3.04 за приємною ціною можна придбати іспанський хамон Serrano, солодковершкове масло Dziugas, різні види кави, чай Loyd, сухі сніданки Bona Vita, німецькі йогурти Müller, італійську пасту La Molisana та La Ruvida, литовський шоколад Meskenas та Pergale з цікавими смаками або іспанські Trapa чи Valor.
На полицях також можна знайти швейцарські бренди Carré Suisse та Lindt. На широкий асортимент вин у цей період також будуть запропоновані приємні знижки. А ще – бальзамічні італійські оцети Luglio, соуси El Sabor, грецькі спеції Minos, чіпси Lorenz, оливки Food basket та широкий вибір рибної консервації – тунець у власному соку Calvo, лосось Banga. Можна також спробувати консервовані дольки мандаринів бренду Vera або ж слайси манго того ж бренду.
За багато років роботи з власним імпортом NOVUS відзначає певну сезонність. Наприклад, перед різдвяними святами зростає попит на м’ясні вироби, сири та ігристі вина. А ось у лютому покупців цікавлять шоколад і цукерки. Це зумовлено наближенням найбільш романтичного дня у році. Зробити щось приємне близькій людині та нагадати про свої почуття допоможе романтична вечеря.
Для цього ідеально підійде смачна італійська паста з консервованим тунцем. Також можна подати на стіл сирну нарізку з хамоном та сиром. Як ми вже зазначили раніше, до третього квітня всі ці товари можна купити за максимально вигідною ціною.
Доповнити романтичну вечерю можна вином Вино Faustino VII Sauvignon Blanc зі свіжим, збалансованим смаком, інтенсивним трав’яним ароматом і нотками білих квітів, що чудово доповнить страви із птиці, риби, морепродуктів, овочів та вершкових жирних сирів. Окрім того, можна спробувати класику – біле напівсухе вино Freschello Bianco чи ігристе Pirovano Prosecco.