Святковий стіл без клопотів: готові страви та традиційні смаки у NOVUS
PROMOTED
03 квітня 2025
Великдень – це не лише час духовного оновлення, а й можливість зібратися всією родиною за щедрим столом. Традиційні страви, духмяні паски, запашне м’ясо та свіжі весняні салати – усе це створює відчуття свята. Аби вам залишилось лише насолоджуватися моментами, NOVUS підготував широкий вибір великодніх смаколиків – від класичних пасок до вишуканих м’ясних страв.
Жоден Великдень не обходиться без паски. Це більше, ніж просто випічка – це символ відродження та достатку. У NOVUS знайдеться паска на будь-який смак:
Класична паска
100г, 200г, 450г – пухка, ароматна, з натуральними інгредієнтами.
Елітна з сухофруктами
300г – з нотками весняного сонця, адже сухофрукти замочені в коньяку для того самого аромату свята.
Фірмова паска
550г – пухке тісто, багато вершкового масла та збалансована солодкість.
Фірмова з мигдальними пластівцями
550г – ніжний мигдаль додає витонченого смаку.
Панетоне
450г – італійський варіант для тих, хто шукає щось особливе.
Крафін на вершковому маслі
230г, 500г – мікс круасана та паски з шаруватою текстурою та ніжним маслянистим смаком.
Що подати до святкового столу?
🥩 М’ясні делікатеси, що закохують у себе
Буженина Святкова гриль
Ніжне, запечене м’ясо з тонкими нотками спецій.
Корейка у сливовому маринаді
Солодкувато-пряний смак, що ідеально доповнює святковий стіл.
Ошийок у маринаді "Мехіко"
Соковитий шматок з легкою гостринкою для любителів насичених смаків.
Ніжка качина гриль
Соковите м’ясо зі смачною карамелізованою скоринкою в гірчично-медовому маринаді.
Мюнхенські ковбаски гриль
Класичні баварські ковбаски з пряним ароматом та соковитою текстурою.
🐟 Вишукані рибні страви
Міні-шашлички з лосося з перцем
Червона риба у дуеті з пікантним перцем, що додає особливого смаку.
Дорадо тушка запечена
Ніжна біла риба з хрусткою скоринкою та делікатним смаком, що стане родзинкою вашого столу.
«Дорадо - це вибір гурманів. Ми запікаємо її так, щоб зберегти ніжність м’яса, при цьому отримуючи хрустку скоринку. Це саме той варіант, коли хочеться чогось особливого»
— Даля Завяцкієне
🥗 Весняні салати: свіжість на тарілці
Салат з молодої капусти
Легкий, соковитий, з освіжаючим смаком кропу та лимонного соку.
Весняний салат з редису
Яскравий мікс зелені, огірка та хрумкого редису, що додасть свіжості трапезі.
А щоб доповнити святкову атмосферу, спробуйте картоплю по-селянськи – ароматну, зі спеціями та рум’яною скоринкою.
Що люблять Майстри Смаку NOVUS зі страв власного виробництва?
«Мій фаворит – качине філе у гостро-солодкому маринаді. Це ідеальне поєднання ніжності м’яса та легкого карамельного відтінку. Його можна подавати з легкими салатами або карамелізованими овочами.»
— Даля, директорка департаменту харчового виробництва
«Готувати паску – це особлива магія. Ми використовуємо натуральні інгредієнти, щоб смак був справжнім. Особливо люблю паску фірмову – вона має ідеальну текстуру, ніжний аромат вершкового масла та ванілі. А ще – її родзинки та цукати завжди залишаються соковитими, адже ми замочуємо їх у коньяці. Це смак, який нагадує дитинство!»
— Людмила, головна технологиня хлібопекарського виробництва
«Мій фаворит – качине філе у гостро-солодкому маринаді. Це ідеальне поєднання ніжності м’яса та легкого карамельного відтінку. Його можна подавати з легкими салатами або карамелізованими овочами.»
— Даля, директорка департаменту харчового виробництва
«Готувати паску – це особлива магія. Ми використовуємо натуральні інгредієнти, щоб смак був справжнім.
Особливо люблю паску фірмову – вона має ідеальну текстуру, ніжний аромат вершкового масла та ванілі.
А ще – її родзинки та цукати завжди залишаються соковитими, адже ми замочуємо їх у коньяці.
Це смак, який нагадує дитинство!»
— Людмила, головна технологиня хлібопекарського виробництва
«Я обожнюю ковбаски домашні та мюнхенські гриль. Вони мають насичений м’ясний смак, який чудово розкривається завдяки спеціям.
Ковбаски виходять соковитими, з тонкою хрумкою скоринкою – саме такими, як мають бути справжні гриль-ковбаски!»
— Ольга, керівниця відділу харчових технологій
«Я обожнюю ковбаски домашні та мюнхенські гриль. Вони мають насичений м’ясний смак, який чудово розкривається завдяки спеціям. Ковбаски виходять соковитими, з тонкою хрумкою скоринкою – саме такими, як мають бути справжні гриль-ковбаски!»
— Ольга, керівниця відділу харчових технологій
Скільки коштує Великдень з NOVUS?
Зібрати святковий стіл можна не лише смачно, а й вигідно.
Ми підрахували середню вартість вечері для родини з чотирьох осіб:
Сир, оливки та ковбаски для ідеальної закусочної тарілки:
Салямі Екстра Porxas69.99 грн
Ковбаса сиров’ялена Фует Noel129 грн
Хамон Serrano (100 г)99.99 грн
Оливки зелені з кісточкою Bodega (350 г)49.99 грн
Сир Брі Saint Benoit 50% (200 г)90 грн
Загальна сума: 2978 грн
Що отримуємо? Повноцінний, продуманий великодній стіл, який не поступається за смаком ресторанним стравам, але коштує значно дешевше.
Смачний Великдень без зайвих клопотів
“Ми прагнемо, щоб кожен міг зібрати ідеальний святковий стіл без зайвих зусиль. Саме тому всі наші страви готуються з якісних інгредієнтів, маринуються за перевіреними рецептами та запікаються до ідеальної консистенції. Готуючи буженину чи ошийок, ми дотримуємось усіх традицій – маринуємо м’ясо повільно, обираємо тільки найкращі спеції. Наше завдання – зробити так, щоб кожен шматочок був соковитим і ніжним. Святкова вечеря має бути легкою у приготуванні, смачною та незабутньою – і ми про це подбали”
— Даля Завякцієне, директорка департаменту харчового виробництва NOVUS
Великдень – це час для родини, традицій та смаку. NOVUS подбав про все, щоб ви змогли насолодитися святом без зайвих турбот. Завітайте та зберіть свій ідеальний великодній кошик!