Британці долають кризу сексом

— 1 грудня 2008, 13:09

За даними опитування двох тисяч жителів Великобританії, секс став найпопулярнішою розвагою, що не вимагає фінансових витрат, повідомляє BBC.

Від нього відстає тільки безцільне вештання по магазинах та обмін останніми плітками.

З'ясувалося, що "напристрасніші" жителі Великобританії живуть у Шотландії: 43% опитаних назвали секс своїм улюбленим способом провести час. На півдні Англії таких - тільки 35%.

Кожен десятий опитаний сказав, що більш за все полюбляє розглядати різні товари в магазинах.

А 6% учасників дослідження вважають найдешевшим та найкориснішим способом провести вільний день - пройтися по музеях.

Примітно, що для чоловіків секс опинився першим у списку пріоритетів дозвілля, а жінкам усе-таки більше подобається обговорювати знайомих із друзями.

Благодійний фонд "Terrence Higgins Trust", що замовив опитування, відзначає, що незважаючи на фінансову кризу, у Великобританії зросли продажі презервативів, і цей факт не може не радувати.

Глава фонду Ліса Пауер закликає не забувати про важливість безпечного сексу та нагадує, що пачка презервативів коштує зовсім недорого.

"Ми раді, що люди знаходять спосіб забути про свої негаразди, що пов'язані з фінансовою кризою, але є одна річ, на яку все-таки доведеться витратитись, це презервативи. Або ж їх можна взяти безкоштовно в клініках сімейного планування, або сексуального здоров'я", - каже Ліса Пауер.

"Кількість людей, інфікованих ВІЛ та іншими захворюваннями, що передаються статевим шляхом, зараз зростає. Тож якщо ви захочете розважитися зі своїм партнером, робіть це безпечно", - додає вона.
Реклама:

Головне сьогодні