Брата Обами заарештували за марихуану

— 1 лютого 2009, 23:07

Про це повідомив шеф міської поліції Джошуа Омонкулонголо. "Він не дилер. Але це заборонена речовина і зберігання її незаконне", - заявив Омонкулонголо.

У Барака і Джорджа Обами - спільний батько, однак вони не підтримують постійний контакт один з одним, повідомляє ВВС.

[L]Джордж Обама, якому трохи більше 20 років, повинен у понеділок постати перед судом. Репортерам він розповів з камери попереднього ув'язнення, що заарештований був удома, додавши: "Не знаю, навіщо вони пред'являють мені звинувачення".

Минулого року Джордж Обама розповів журналу Vanity Fair, що зустрічався зі своїм знаменитим братом лише двічі: перший раз, коли йому було п'ять років, і потім в 2006 році, коли він був у Східній Африці.

З приводу другої зустрічі Джордж сказав: "Ми бачилися дуже недовго і говорили буквально кілька хвилин. Це було спілкування зовсім незнайомих людей".

Джордж Обама вчиться на механіка і працює в молодіжній організації в місті Хурума, де живе його родина і найближчі родичі.

Він - наймолодший з семи дітей батька, Джордж народився через півроку після того, як батько загинув в автомобільній катастрофі в 1982 році.

Кілька кенійських родичів Барака Обами приїздили до Вашингтона на його інавгурацію, але Джорджа серед них не було.

У своїй книзі "Мрії від мого батька" Барак Обама називає Джорджа "красивим круглоголовим хлопчиком з обережним поглядом".

Реклама:

Головне сьогодні