Тест

У відомих українських білявок визначатимуть рівень IQ

Українське шоу є аналогом іноземного "Beat The Blondes". У основі телевізійної гри - "боротьба інтелектів". Учасникам шоу - відомим чоловікам - доведеться змагатися з білявками різних професій, мірятися рівнем IQ, повідомляється на сайті "Нового каналу".

"Ми хочемо розвінчати міф про низькі розумові здібності дівчат із світлим волоссям. Вже зараз, на етапі тестування, наші майбутні учасниці демонструють високий рівень IQ. Тож у конкурсантів-чоловіків у шоу будуть гідні суперниці", - сказала продюсер проекту Вікторія Забулонська.

До речі, "сильну стать" у програмі представлятимуть не лише зірки шоу-бізнесу, актори і телеведучі, а й політики. Щоправда, їхніх імен продюсер поки не називає.

Інтереси білявок відстоюватимуть дівчата різноманітних професій - виховательки, математики, стюардеси, режисери та інші.

[L]Що ж до відомих світловолосих українок, то творці програми сподіваються побачити у себе в студії актрису Ольгу Сумську, співачок Ірину Білик, Тіну Кароль, спортсменку Катерину Серебрянську, світську діву Світлану Вольнову, хореографа Олену Коляденко, танцівницю Олену Шоптенко, телеведучих Лідію Таран і Василісу Фролову.

"Можливо, нашою програмою зацікавиться й Юлія Тимошенко. Ми були б раді, якби Юлія Володимирівна погодилась прийти у студію шоу та продемонструвати на всю країну, який у неї високий IQ", - додає продюсер програми.

За словами представниці каналу, всі зірки-блондинки охоче погоджуються взяти участь у інтерактивному шоу.

"Деякі навіть ображаються, якщо ми їх не запрошуємо. Наприклад, ми домовилися з одною учасницею з гурту "69". Друга дівчина образилася і наполягла на своїй участі", - розповіла Вікторія Забулонська.

Ведучим "інтелектуальної бійки" між чоловіками та білявками буде шоу-мен Андрій Доманський.