Молоде подружжя не стали судити за поцілунок у метро

— 4 лютого 2009, 11:17

Суддя Муралідхар, який не прийняв до розгляду цю справа, висловив подив з приводу того, що "вираження любові молодого подружжя" могло взагалі викликати подібне звинувачення.

Поліція заарештувала 28-річного чоловіка і 23-річну жінку у вересні минулого року в момент, коли вони нібито цілувалися на станції метро, повідомляє ВВС.

За словами охоронців порядку, інші пасажири "відчули себе погано" через "непристойну поведінку" подружньої пари.

Прояв подібних емоцій на людях як і раніше вважається в Індії неприйнятним. Максимальне покарання за "непристойну поведінку" - три місяці тюремного ув'язнення.

Затримані заперечують, що вони цілувалися. Відповідно до їх заяви, вони фотографувалися на мобільні телефони. Адвокат подружньої пари також зазначив, що ніхто з пасажирів на них не поскаржився.

Поцілунки в громадських місцях в Індії і раніше викликали скандали. У 2007 році актор Ричард Гір зазнав суспільного осуду за те, що на одному з публічних заходів поцілував акторку Шилпу Шетті.

У 2005 році суд у Раджастані оштрафував на 22 долари громадян Ізраїлю, які привселюдно поцілувалися після того, як поєдналися шлюбом відповідно до індуістської традиції.

Священнослужителі відчули себе ображеними, коли ізраїльтяни поцілувалися й обійнялися в ході релігійних співів.

У 2004 році зірка Боллівуду Каріна Капур розпочала судовий процес проти бульварної газети, що опублікувала фотографії, на яких вона нібито цілувалася з актором Шахидом Капуром. Зірки заявили, що ці знімки - підробка, і що на них зображені інші люди.

Реклама:

Головне сьогодні