Тест

Французи назвали Британію "United Condom" через порнофільми

Нещодавно у Британії розгорівся скандал навколо порнофільмів, за які заплатила міністр внутрішніх справ країни Джекі Сміт зі службових коштів.

Справа у тому, що чоловік Джекі Сміт Річард Тімні подивився на платному кабельному телеканалі два фільми "для дорослих", пише The Daily Mail.

І все б нічого, але вартість перегляду - 10 фунтів стерлінгів - були оплачені з кишень платників податків. Адже міністр додала рахунок за перегляд цих фільмів до своїх службових витрат разом з платнею за Інтернет.

Великобританія відшкодовує своїм міністрам і парламентарям деякі статі видатків. Зокрема, ті, що пов'язані з проживанням у Лондоні. Але деякі з політичних діячів зловживають цими компенсаціями, зазначає видання.

Як пише The Daily Mail, ця історія з порно фільмами зробила з країни посміховисько у дзеркалі багатьох ЗМІ. Репортаж про скандальний перегляд порно висвітили європейські, американські та австалійські газети та телеканали. І The Daily Mail наводить цитати з деяких.

Так, зокрема, французька преса вже перейменувала United Kingdom (Сполучене Королівство) у " United Condom" ("об'єднаний презерватив").

А телеканал CNN зауважив, що ця історія сплила у дуже неслушний момент. Адже не так давно вже були питання, щодо рахунків за утримання іншого житла Джекі Сміт.