Тест

Російська художниця покусала стюардесу

Відома у Великобританії художниця Галина Русанова повертаючись літаком до Лондона випила коктейль з антидепресантів, вина і рідкого мила.

У результаті дії такого коктейлю жінка почала чіплятися до пасажирів, гавкати як собака і нападати на стюардес, пише The Daily Mail.

Виявляється, щоб подолати страх, 54-річна Галина, перед польотом наковталася заспокійливих пігулок і запила їх декількома пляшками червоного вина. А вже у салоні літака відправилася до вбиральні, і випила там рідкого мила, яке містить трохи алкоголю.

Після цього, за словами стюардеси, Русанова "втратила контроль над собою": вона почала розмахувати руками, як птах, і штовхати крісло сусіда. Її кинулася заспокоювати бортпровідниця.

Однак художниця не лише не перестала поводитися дивно, а навпаки - змінила образ "пташки" на більш агресивний, пише "Комсомольська правда".

Раптово жінка опустилася навколішки, загавкала по-собачому і вчепилася зубами в ногу стюардеси. Врешті-решт некеровану пасажирку вдалося прикувати наручником до крісла.

В результаті до Британії Русанова так і не дісталася - авіалайнер зробив вимушену посадку у Бангорі, де росіянку посадили до в`язниці.

Якщо художницю визнають винною в злісному втручанні у дії екіпажа авіалайнера, їй можуть загрожувати 20 років в`язниці і штраф у розмірі 250 тисяч доларів.

Русанова 20 років живе в Британії. Її знають як художницю, яка виставлялася в кращих британських галереях, письменницю і актрису. Її картини продаються по всьому Лондону.