Пошуковик Google поховав Дмитра Медведєва. Фото

— 4 червня 2009, 18:17

Пошукова система Squared збирає інформацію на основі призначеного для користувача запиту і представляє її у вигляді інтерактивної таблиці. Звичайні пошуковики представляють результат обробки запиту у вигляді багатьох посилань на різні ресурси.

При введенні в Squared запиту "президент Російської Федерації", в пошуковій таблиці присутні лише Борис Єльцин і Дмитро Медведєв. При цьому в колонці "Дата смерті" напроти прізвища Медведєва стоїть 20 травня, повідомляє Лента.ру.

При кліці на розділ таблиці, де вказана дата смерті Медведєва, з'являється посилання на ресурси, звідки була узята ця інформація. Там йдеться про смерть Олега Янковського.

Раніше запущений пошуковик Wolfram Alpha на запитання, пов'язані з президентом Росії, як і Squared, відповідає некоректно. За його версією, Росію в різні роки очолювали Джохар Дудаєв, Зелімхан Яндарбієв і Аслан Масхадов.

Забивши у поле для пошуку "президент України" інтерактивна табличка Google дасть вам не лише Леоніда Кравчука і Віктора Ющенка, але й Віктора Януковича і співачку Руслану.

Реклама:

Головне сьогодні