Померла зірка фільму "Вбити Білла"

— 5 червня 2009, 11:33

Коли актора виявила покоївка, він висів у шафі голим зі шнуром на шиї та інших частинах тіла. На думку слідчих, Девід провисів у шафі не менше 12-ти годин.

За словами місцевої поліції, у номері не було жодних слідів присутності інших людей. А на тілі Керрадайна не знайдено слідів насилля, повідомляє The Daily Mail.

Як відомо, 72-річний Керрадайн приїхав до Бангкоку на зйомки фільму "Stretch".

У середу разом зі знімальною групою він мав обідати в одному з тайських ресторанів, але не пришов на зустріч. Тоді його не стали розшукувати, бо колеги Девіда вирішили, що він просто вирішив відпочити на самоті.

Наразі, слідчі схиляються до думки, що Керрадайн покінчив життя самогубством. Однак друзі та колеги актора впевнені, що це був нещасний випадок, пише TMZ.

"Ми сто відсотків можемо запевнити - Девід ніколи б не покінчив із собою. Це був нещасний випадок. Усі в шоці", - заявив представник Керрадайна Чак Біндер.

У п'ятницю буде проведений розтин тіла. Друзі актора сподіваються, що це зможе пролити світло на те що ж сталося на справді.

Місцева поліція поки не підтвердила, що людина, знайдена повішеною в готельному номері, - саме Керрадайн.

Девід Керрадайн народився 8 грудня 1936 року в Каліфорнії, почав зніматися в кіно в 1964 році. 72-річний актор відомий також за фільмами "Адреналін-2", "Відступники", телесеріалом "Кун-фу".

Реклама:

Головне сьогодні