Запорізькі жінки-депутати мили машини, щоб заробити гроші

— 5 червня 2009, 14:10

Незвичну благодійну акцію "Чисте місто - здорові діти" провели у Запоріжжі. У четвер, власники дорогих авто вишикувалися біля однієї з автомийок, де їхні машини приводили до ладу місцеві жінки-депутати.

До речі, за мийку авто треба було викласти тисячу гривень. Саме таку таксу встановили організатори акції, повідомляє прес-служба Запорізької мерії.

За три години роботи жінкам вдалося заробити 18 тисяч гривень, які підуть на ліки для маленьких запоріжців, які проходять лікування у відділенні гематології обласної лікарні.

За словами однієї з учасниць акції, депутата Запорізької міської ради Ірини Денщикової, її колегам, як і всім жінкам, у житті доводиться виконувати багато брудної роботи.

"Тому помити машину, тим паче, за допомогою брансбойту, піни й всіляких щіточок - зовсім не важко", - сказала жінка, яка до речі, вела бухгалтерію і контролювала, щоб кожен меценат завірив суму свого вкладу особистим підписом.

Як розповіли працівники авто мийки, жінки-депутатки склали їм доволі серйозну конкуренцію.

Адже поки тривала акція у професійних мийників роботи стало мало. Це при тому, що їхні послуги значно дешевші - 30 гривень за мийку одного автомобіля.

Реклама:

Головне сьогодні