У Міносвіти передумали надсилати сертифікати з оцінками за тестування

— 2 липня 2009, 13:47

Український центр оцінювання якості освіти змінив порядок доставки сертифікатів з результатами зовнішнього оцінювання його учасникам.

Якщо раніше повідомлялося, що сертифікати будуть надіслані рекомендованими листами, то тепер учасники самі мають прийти по них. Про це повідомляє Інформаційний центр незалежного оцінювання.

"У зв'язку з численними зверненнями до Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО) із проханням відмовитися від адресної форми надсилання сертифікатів, а також зважаючи на фінансові проблеми, прийнято рішення про зміну форми надсилання сертифікатів", - йдеться у повідомленні на сайті Українського центру.

Відтак, учасники зовнішнього оцінювання вже зараз можуть отримати свої сертифікати за місцем реєстрації для участі в тестуванні. Після 15 липня сертифікати можна буде одержати у відповідних регіональних центрах оцінювання якості освіти. Адресу, звідки потрібно забрати сертифікат, кожен учасник може уточнити на своїй персональній сторінці на сайті.

[L]Нагадаємо, 25-26 червня 2009 р. сертифікати з результатами зовнішнього оцінювання було відправлено до пунктів реєстрації м. Києва, Київської, Львівської, Черкаської, Рівненської, Волинської, Луганської, Донецької областей, а 29 червня 2009 р. - до решти регіонів України.

Цьогорічна сесія зовнішнього оцінювання тривала з 6 травня до 5 червня та охоплювала 8 навчальних предметів. Під час неї було написано понад 1 млн. 100 тисяч тестових робіт.

Український центр оцінювання якості освіти є організацією при Міністерстві освіти і науки.

Реклама:

Головне сьогодні