ТОП-15 жінок Голлівуду, які заробляють найбільше

Коли мова заходить про голлівудських дам, діє правило: чим молодша, тим краще. Хороші ролі у фільмах для жінок за 30 є рідкістю, а для поп-зірок бажаним є вік 16 років, повідомляє видання Forbes.

Але ті, хто все-таки проривається крізь прийняті Голлівудом вимоги, можуть отримати суттєву фінансову винагороду. Про це, зокрема, свідчать результати цьогорічного ТОП-15 голлівудських жінок, які за рік заробили найбільше мільйонів.

Адже більше половини з ТОП-15 видання вже у віці за 40, а чотирьом стукнуло 50. Загалом ці 15 жінок у період з червня 2008 року по червень 2009 року заробили в сумі 920 мільйонів доларів.

У рейтинг ТОП-15 найбільш високооплачуваних жінок Голлівуду потрапили в основному актори, музиканти та ведучі популярних шоу, які заробляють найбільше. Але у рейтинг не потрапили ті співаки, як є солістами груп. Тож попри те, що гурт Sugarland заробив $14 мільйонів доларів, Дженіфер Неттлс у список не змогла потрапити.

На вершині рейтингу Forbes опинилась 52-річна Опра Уінфрі. Ведуча популярного шоу заробила за рік $275 мільйонів.

У цьогорічному рейтингу ТОП-100 найвпливовіших знаменитостей Уінфрі посунула Анджеліна Джолі. Та якщо ТОП-100 вимірює гроші та популярність людини, то ТОП-15 найбагатших знаменитостей Голлівуду цікавлять лише їхні прибутки. А за цим показником Уінфрі залишила Джолі далеко позаду.

"Місіс Сміт" заробила за рік лише 27 мільйонів доларів і опинилась на 10 сходинці рейтингу.

На другому місці після Опри з $110 мільйонами доларів опинилась Мадонна. У свої 50 вона все ще показує молодим виконавцям, як треба співати на світових сценах і заробляти гроші. Тур співачки Hard Candy, під час якого Модонна виступила 58 разів у 17 країнах світу, приніс поп-зірці мільйони доларів.

Мадонна заробила за рік аж 110 мільйонів "зелених". Фото Jean-Paul Pelissier/Reuters
41-річна канадська співачка Селін Діон отримала майже стільки ж, скільки Мадонна. Завдяки своєму туру Taking Chances вона заробила за рік $100 мільйонів.

На четвертому місці у рейтингу Forbes - Бейонсе Ноулз. Вона - одна з наймолодших представниць слабкої статі у Голлівуді, яка потрапила до ТОП-15. Завдяки своєму новому альбому та зйомкам у 2 фільмах за період з червня 2008 по червень 2009 року співачка заробила $87 мільйонів.

Анджеліна Джолі - найвпливовіша знаменитість року. Але заробила вона значно менше, ніж Опра Уінфрі і опинилась у рейтингу лише на 10 місці
У п'ятірку лідерів рейтингу потрапила також письменниця Стефані Мейєр. За свою вампірську сагу "Сутінки" вона заробила $50 мільйонів. Хоча днями письменницю звинуватили у плагіаті, і вимагають фінансової компенсації, Мейєр переконує, що ніякого копіювання чужого тексту не було.

ТОП-15 голлівудських жінок, які заробили найбільше

(дані Forbes, нумерація місць рейтингу видання)

Місце у рейтингу

Ім'я та прізвище учасника рейтингу, професія

Кількість грошей, зароблених у період з червня 2008 по червень 2009 року, млн. доларів

1 місце

Опра Уінфрі, ведуча популярного ток-шоу

275

2 місце

Моданна, співачка

110

3 місце

Селін Діон, співачка

100

4 місце

Бейонсе Ноулз, співачка

87

5 місце

Стефані Мейєр, письменниця

50

6 місце

Джадж Джуді, ведуча популярного ток-шоу

45

7 місце

Брітні Спірз, співачка

35

8 місце

Еллен ДіДженерес, ведуча популярного ток-шоу

35

9 місце

Тайра Бенкс, колишня модель, нині - ведуча ток-шоу

30

10 місце

Анджеліна Джолі, актриса

27

11 місцеСара Джесіка Паркер, актриса27
12 місцеДженіфер Аністон, актриса25
13 місцеЖизель Бюндхен, модель25
14 місцеМайлі Сайрус, 16-річна співачка та актриса25
15 місцеМеріл Стріп, актриса24
Сара Джесіка Паркер заробила купу грошей завдяки фільму "Секс і місто"
Меріл Стріп замикає ТОП-15 найбільш високооплачуваних голлівудських зірок. Фото Сергея Гусева (www.film.ru)
Наймолодшій учасниці рейтингу Майлі Сайрус лише 16 років

Усі фото Film.ru

Реклама:

Головне сьогодні