Тест

У Запоріжжі BMW в’їхало на пляж і переїхало дівчину

Трапилось це 5 серпня на території колишнього профілакторію ВАТ "Запорізький алюмінієвий комбінат" на острові Хортиця.

Про це з посиланням на прес-службу Запорізького обласного управління Державтоінспекції повідомляє "Інтерфакс".

Було встановлено, що компанія молодих людей відпочивала на території профілакторію неподалік від пляжної зони. Один з них, 23-річний хлопець, взяв у свого друга ключі від автомобіля BMW 520, щоб покататися. Що спонукало його заїхати в пляжну зону, де на піску знаходилися відпочиваючі, буде з'ясовано в ході слідства.

За даними ДАІ, водій "при зміні напряму руху не переконався в безпеці маневру" і "не справився з керуванням".

Автомобіль, що заїхав на пісок, переїхав лежачу на пляжі дівчину 1991 року народження, і зупинився тільки у воді. Дівчина була доставлена в лікарню з переломами кісток таза і з травмами ніг.

Очевидці події стверджують, що хлопець був у стані алкогольного сп'яніння.

"Відпочиваючі влаштували над ним самосуд. Якби не підоспілий вчасно наряд міліції, невідомо чим би це закінчилося. До цього моменту він вже був без свідомості", - розповіли в прес-службі ДАІ.

У ДАІ зазначають, що на території колишнього профілакторію діє пропускний режим - автомобілі проїжджають шлагбаум, однак їм заборонено виїжджати безпосередньо в пляжну зону.

Як повідомляє Інтерфакс, у наразі від колишнього профілакторію поблизу Дніпра залишилися напівзруйновані одно- і двоповерхові будиночки. Однак серед жителів міста ця територія користується великою популярністю - тут пологий берег, багато зелені, кілька спортивних площадок, і чистіша вода, ніж на Центральному міському пляжі.