У вузах компанії пояснять студентам, що таке "самоорганізація" і "презентація"

— 1 вересня 2009, 16:22

Про це повідомляє "Інтерфакс".

Компанії "Український мобільний зв'язок" (УМЗ), "Метро Кеш енд Керрі Україна", "Вімм-Білль-Данн Україна" і "Київська інвестиційна група" (КІГ) з вересня 2009 року починають спільний проект "Міжкорпоративний університет".

Він буде реалізований у Національному університеті "Києво-Могилянська академія", Національному технічному університеті "Київський політехнічний інститут" і Київському національному університеті ім. Т.Шевченка.

Як повідомила директор по управлінні персоналом компанії УМЗ Наталя Береза, відповідний меморандум між зазначеними компаніями і вузами підписаний 17 липня 2009 року.

За її словами, основною метою програми є спроба мінімізувати витрати компаній на змушену перепідготовку випускників українських вузів після прийняття їх на роботу.

Мова, зокрема, йде про нерозуміння студентами таких понять, як "командна робота", "презентація", "самоорганізація" і ін.

Робота проекту буде побудована на читанні топ-менеджерами зазначених компаній лекцій з різних аспектів корпоративної тематики, а також у проведенні невеликих майстрів-класів. Проект орієнтований переважно на студентів четвертого курсу.

Реклама:

Головне сьогодні