На Полтавщині вчитель танців зібрав з дітей 10 тисяч гривень і зник

— 2 жовтня 2009, 17:39

У селі Мала Перещепина що на Полтавщині вчитель танців, який працював при місцевій школі, зібрав з дітей гроші й зник у невідомому напрямку, повідомляє Інтерфакс з посиланням на прес-службу обласного управління міліції Полтави.

За даними правоохоронців, чоловік зібрав з батьків 10 дітей близько 10 тисяч гривень ніби то для поїздки на Всеукраїнський фестиваль "Крок до зірок".

"Коли правоохоронці почали проводити перевірку, то виявили, що 35-річний чоловік підозрюється у скоєнні шахрайські дії мінімум по 8 епізодах", - зазначили у прес-службі.

Танцювальний гурток у селі існував майже рік. По закінченню навчального року вчитель танців надіслав батькам роздруківки, де було вказано, що у якщо вони згодні на участь дитини в конкурсі "Крок до зірок", то мають внести енну суму. Окрім цього чоловік повідомляв, що до столиці діти мають виїхати у липні.

Та щойно шахрай отримав гроші, одразу зник. А батьки, прочекавши три місяці, звернулись з колективною скаргою до міліції.

Дирекція школи, при якій було створено гурток, відмовляється від коментарів, посилаючись на те, що немає жодного відношення до того, що сталося.

Наразі правоохоронні органи оголосили вчителя танців у розшук.

Реклама:

Головне сьогодні