Королеви краси влаштували бійку в нічому клубі

— 6 листопада 2009, 18:30

Інцидент стався в одному з інших клубів Манчестера, повідомляє The Daily Telegraph.

За словами очевидців, "Міс Англії" Рейчел Крісті, яка замається семиборством, декілька разів вдарила по обличчю "Міс Манчестер" Сару Беверлі Джонс.

Причиною сутички стало те, що Джонс показала Крісті смс-повідомлення еротичного характеру від телезірки Девіда Макінтоша на прізвисько "Торнадо", який зустрічається з "Міс Англія".

Виявляється, раніше з хлопцем зустрічалася саме "Міс Манчестер", яка й зберегла приватні повідомлення від екс-коханого.

У результаті, Сара Беверлі Джонс від сильних ударів опинилася на підлозі. А Рейчел Крісті разом з коханим, через якого й сталася бійка, зникли з нічного закладу.

Побита красуня подзвонила до поліції. А також написала на своєму блозі у Twitter: "Погані часи минулої ночі. Напад (на мене) в одному з нічних клубів".

Правоохоронці заарештували Рейчел Крісті та звинуватили її у нападі на "Міс Манчестер".

Згодом, дівчину відпустили під заставу. Однак не відомо, чи зможе красуня представляти крану на конкурсі "Міс Світу", який проходитиме вже наступного місяця в ПАР.

Рейчел Крісті є племінницею олімпійського чемпіона зі спринту Лінфорда Крісті. До того ж, дівчина стала першою в історії Великобританії темношкірою жінкою, яка виграла титлу королеви краси.

Окрім планів на участь у конкурсі краси, Рейчел мала брати участь у змаганнях з семиборства на Олімпійських іграх 2012-го року.

Реклама:

Головне сьогодні