В Ірландії за справляння потреб на вулиці карають струмом

— 6 листопада 2009, 19:17

Минулого тижня власник музичного магазину Джон О'Коннор обладнав стіну свого закладу нехитрою електросхемо. Тож тепер той, хто вирішив помочитися на стіну отримує відчутний удар струмом, повідомляє ВВС.

Електрифікована стіна у музичного магазину Джона О'Коннора вже "здивувала" першу жертву. Це при тому, що на стіні висить оголошення "Стіна під струмом, справляєте потребу на власний страх і ризик".

За словами власника магазину, він вдався до таких мір, бо вранці у понеділок біля стіни такий сморід, що люди навіть не хочуть заходити до магазину через це.

Ця подія спричинила в місті неабиякі дебати. Один з членів місцевої ради - Пол О'Шей - запропонував створити дві посади "туалетних патрульних": вони б чергували на вулицях у вихідні і стежили за перехожими, які дозволяють собі помочитись в громадських місцях.

"Потім патрульні сповіщали б поліцію, а ті вже штрафували б винних прямо на місці", - запропонував депутат, який очолює комітет з охорони громадського порядку.

Однак мер міста Френкі Нейлон висловив побоювання за безпеку "туалетних патрульних".

"Якщо у нас люди серед білого дня плюють на контролерів автостоянок, які перебувають при виконанні обов'язків, можу собі уявити, що буде з туалетним патрульним о третій годині ночі", - зауважив мер.

Депутат від партії "Зелених" Брайан Міні запропонував створити в інтернеті "Дошку ганьби", де місцеві жителі могли б вивішувати фотографії порушників громадського порядку.

Реклама:

Головне сьогодні