Через сексуальні апетити президента виникнув скандал

— 2 лютого 2010, 18:56

76-річний президент ПАР Джейкоб Зума, який має трьох законних дружин, завів позашлюбну дитину. Це викликало незадоволення у інших політиків, передає ВВС.

Матір'ю дитини є 39-річна Сонона Хоза - дочка керівника організаційного комітету з проведення в ПАР чемпіонату світу з футболу 2010-го року і близького друга президента.

Лідер Християнської демократичної партії преподобний Кеннет Мешое заявив, що позашлюбна дитина - свідчення того, що президент не використовує презервативи.

За його словами, президент повинен звернутися до фахівця, щоб вилікуватися від сексуальної залежності.

Цей скандал, як вважає лідер південноафриканських християнських демократів, підриває зусилля уряду з пропаганди безпечного сексу в ПАР.

Так, СНІД є однією з головних проблем Південної Африки. У республіці п'ять мільйонів ВІЛ-інфікованих. Це найвищий рівень поширення ВІЛ-інфекції в світі.

До речі, президент Зума був одружений п'ять разів. Зараз у нього три дружини, і ще з однією жінкою він заручений. Як повідомляється, у президента 19 дітей від різних жінок.

Поки не ясно, чи включений до цього числа позашлюбна дитина, яка викликала політичний скандал в ПАР.

Керівництво правлячої партії Національний конгрес африканський встало на захист президента, заявивши, що він не порушив жодних законів, і нічого ганебного у стосунках двох дорослих людей немає.

Це не перший скандал навколо любовних пригод президента ПАР. У 2006 році йому довелося вибачатися за позашлюбні статеві зв'язки з жінкою, хворою на СНІД.

Загальне обурення викликав тоді той факт, що, знаючи про її хворобу, президент жодним чином не намагався вберегтися від інфекції.

Реклама:

Головне сьогодні