Банкір розглядав голих жінок в прямому ефірі новин. Відео

— 4 лютого 2010, 18:20

Глядачі "Каналу 7", слухаючи слова експерта банку Macquarie Private Wealth, із задоволенням спостерігали за тим, як один із співробітників банку на задньому плані прокручує на комп'ютерному моніторі знімки моделі Міранди Керр.

У той момент, коли молодий банкір вирішив помилуватися фотографіями красуні, його колега Мартін Лакос у прямому ефірі розповідав тележурналістам про процентні ставки банку, пише ВВС.

Ці кадри одразу ж потрапили на відеопортал YouTube, де їх вже подивилися тисячі чоловік.

Однак керівництво банку Macquarie вже заявило, що вкрай серйозно розглядає інцидент зі своїм співробітником.

Скріншот з відео, де банкір розглядає фото моделі, не здогадуючиь, що його показують в прямому ефірі

На відеокадрах "Каналу 7" протягом деякого часу чітко видно зображення фотомоделі на моніторі, після чого чоловік, який сидить за цим комп'ютером обертається і бачить перед собою знімальну групу.

"На співробітників Macquarie Private Wealth поширюються досить суворі правила використання обладнання на роботі. Те, що потрапило в ефір випусу новин, розглядається всередині компанії", - йдеться в офіційній заяві банку.

Ім'я співробітника компанії не називається, проте відомо, що він займає посаду менеджера з питань приватних інвестицій. Майбутнє його кар'єри найближчим часом буде обговорюватися на зустрічі вищого керівництва організації.

Реклама:

Головне сьогодні