Лікаря Майкла Джексона, звинуваченого у вбивстві співака, відпустили

— 9 лютого 2010, 11:03

За словами присутніх в залі суду, заяву про свою невинність Мюррей промовив тихо і спокійно, повідомляє ВВС.

Після цього у нього вилучили паспорт, зняли відбитки пальців, сфотографували і відпустили під заставу.

Розмір застави - 75 000 доларів - у три рази перевищив суму, необхідну з обвинуваченого у вбивстві з необережності.

У залі суду були присутні родичі Майкла Джексона: батько Джо, мати Кетрін, брати Джермейн, Тіто, Джекі, Ренді і сестра Латойя.

Адвокат сім'ї Джексонів Брайан Оксман, відповідаючи на питання про пред'явлене обвинувачення, заявив: "Я не думаю, що цього звинувачення достатньо. Принаймні для фанатів Майкла по всьому світу".

[L]Наступне слухання у справі намічено на 5 квітня 2010 року.

Нагадаємо, Майкл Джексон помер 25 червня минулого року у віці 50 років. На момент розтину тіла в організмі поп-зірки були виявлено цілий ряд препаратів, серед яких "мідазолам", "Діазепам" і "Пропофол".

У висновку патологоанатомів говориться, що смерть була викликана в першу чергу потужним знеболювальним препаратом "пропофолом".

Конрад Мюррей розповів поліції, що давав Майклу Джексону "Пропофол" як засіб від безсоння. Лікар наполягає, що ліки, які він виписував співаку, не могли стати причиною смерті.

У самій прокуратурі Лос-Анджелеса відмовляються говорити про те, якими можуть бути наслідки пред'явлення звинувачень Мюррею. Прокурор Девід Уолгрен, що займається справою про смерть Джексона, відмовився від будь-яких коментарів.

Реклама:

Головне сьогодні