Найвищу будівлю світу закрили за місяць після відкриття

— 9 лютого 2010, 16:55

Проблеми з електрикою стали причиною закриття для відвідувачів оглядової площадки, повідомляє АР. Брак інформації від власника "Бурдж Халіфа" не дає можливість зрозуміти, чи решта переважно пустої будівлі (у тому числі ліфти) закриті для відвідування, додає агентство.

У Дубаї сподівались, що 828-метрова висотка стане найцікавішим місцем для відвідування туристів. Впродовж останніх тижнів, тисячі туристів бронювали квитки заздалегідь, для огляду місцевості з вежі.

Деякі туристи закриттям "Бурдж Халіфа" дуже розчаровані, адже придбали квитки заздалегідь, та й приїхали в Дубаї лише заради того, щоб піднятись на оглядову платформу висотки.

[L]Тепер таким туристам пропонують перезамовити квитки на інший час, або ж повернути собі гроші.

"Бурдж Халіфа" хвалиться наявністю понад 160 поверхів, щоправда, точна кількість їх невідома. Оглядова платформа, знаходиться на 124 поверсі будівлі. Квиток для дорослих коштує близько 27 доларів.

Але щоб купити ці найдешевші квитки, потрібно займати чергу. Ті ж туристи, які хочуть подивитись на місцевість з оглядової площадки негайно, мають заплатити близько 110 доларів.

Реклама:

Головне сьогодні