Шукач правди влаштував перестрілку біля Пентагону

— 5 березня 2010, 12:39

У четвер о 18:40 за місцевим часом 36-річний Джон Патрік Беделл відкрив стрілянину біля будівлі Міністерства оборони США - Пентагону, повідомляє The Associated Press.

За словами очевидців, чоловік підійшов до контрольно-пропускного пункту, дістав з кишені пістолет і відкрив вогонь. Охоронці у свою чергу почали стріляти у відповідь.

У результаті двоє поліцейських отримали вогнепальні поранення, але ніхто з них серйозно не постраждав.

Зловмисник, який також отримав поранення, був доставлений в лікарню. Однак правоохоронці так і не встигли допитати чоловіка, оскільки той помер.

Наразі поліція намагається з'ясувати мотиви, якими керувався Джон Патрік Беделл. Скоріш за все, чоловік мав відношення до прибічників теорії змови стосовно терактів 11-го вересня 2001-го року.

Зокрема, правоохоронці виявили в інтернеті записи користувача під ніком JPatrickBedell, у якому той пише, що сповнений рішучості домогтися торжества справедливості стосовно смерті морського піхотинця в Каліфорнії у 19991-му році.

Користувач у своєму повідомленні зазначив, що розкриття цієї справи стало б кроком на шляху до правди про події 11-го вересня.

Через перестрілку усі входи і виходи Пентагону було тимчасово закрито.

Реклама:

Головне сьогодні