Усама бен Ладен "рекламує" нову послугу від British Airways. Фото

— 1 червня 2010, 15:25

На першій сторінці корпоративної газети British Airways LHR News згадується ім'я очільника терористичної організації "Аль-Каїда" Усами бен Ладена, пише The Daily Mail.

Мова йде про фотографію, яка рекламує нову послугу - отримання посадочного талону за допомогою iPhone. Суть послуги в тому, що пасажири можуть завантажити зображення талону на телефон і пред'явити його при реєстрації.

Так, на рекламному фото зображено усміхненого парцівника компанії та щасливого пасажира. Та найбільшу цікавість викликає людина поза кадром: на фото видно лише руку, яка показує на камеру iPhone.

Саме на завантаженому на телефон зображенні талону й можна прочитати ім'я Усами бен Ладена.

Згідно із талоном, головний терорист світу "регулярно користується послугами авіакомпанії". Більше того, на талоні бен Ладена вказано місце 7С, а значить терорист належить до пасажирів "першого класу".

У British Airways висловлюють припущення, що поява імені бен Ладена у рекламі може бути "саботажем" з боку невдоволених співробітників компанії.

Адже саме зараз - з 30-го травня по 3 червня - профспілка бортпровідників Unite проводить страйк. Працівники авіакомпанії вимагають виплатити їм компенсацію у зв'язку зі скасуванням пільг.

Наразі ж у British Airways намагаються з'ясувати, яким чином ім'я Усами бен Ладена потрапило до реклами.

"Була допущена помилка в цій внутрішній публікації. Ми працюємо, щоб з'ясувати, як це сталося", - додав прес-секретар авіакомпанії.

Реклама:

Головне сьогодні