Троє дітей захопили продуктовий магазин

— 8 червня 2010, 14:35

Незвичайний злочин стався у селі Мала Перещепина, що на Полтавщині. Двоє підлітків та один 6-річний хлопчик на деякий час захопили торговий павільйон одного з підприємців села. Злочинці нічого не крали - лише пили та їли, пишуть "Новини Полтавщини".

Неладне запідозрив один із жителів села. Він ішов до магазину за покупками і раптом почув якийсь шум у зачиненому павільйоні. Чоловік одразу здогадався, що всередину хтось заліз.

Тому, не гаючи часу, він почав скликати до магазинчика односельців. Разом вони оточили магазин, аби не дати злочинцям шансу вибратися і втекти. І ось так, тримаючи кільце оточення, жителі чекали на приїзд працівників міліції.

Невдовзі на місце події прибула група захоплення Новосанжарського райвідділу. Правоохоронці відчинили двері, увірвалися до середини і вражено застигли. На підлозі серед розкиданих пляшок спали два підлітки. А поряд сидів зовсім маленький хлопчик років шести.

"Я тільки шоколадки їв!", - поспішно зізнався він міліціонерам.

Як з'ясувалося пізніше, хлопці проникли до приміщення магазина через дах. Старші - 16 та 14 років - взялися до пива, а менший кинувся ласувати солодощами. Напившись та наївшись, хлопці також зібрали з собою торбинку з продуктами.

Після проведеної перевірки правоохоронці порушили кримінальну справу, повідомляє прес-служба ГУ МВС у Полтавській області.

За словами начальника райвідділу Сергія Махна, також до адміністративної відповідальності притягнуть матір трьох хлопців.

"У жінки явно не вистачає часу для догляду за дітьми, от вони і потрапляють у такі неприємні ситуації. Про те, як хлопці виховуються в родині, зокрема, красномовно свідчить фраза матері, яка у розмові із правоохоронцями сказала: "Як же вони пили? Ми ж їх уже "покодірували!", - йдеться у повідомленні правоохоронців.

Виявляється, двоє старших хлопців вже із десятирічного віку мають залежність від алкоголю.

Реклама:

Головне сьогодні