На 70% пляжів України купання заборонено

— 9 червня 2010, 17:51

У цей же час у Криму працює 156 пляжів, не закрито жодного. У Севастополі працює 8 пляжів, повідомляє Державна санітарно-епідеміологічна служба.

У Донецькій області працює тільки три морських пляжі у Першотравневому районі та один річковий пляж на озері "Голубе" у місті Авдєївка.

Відхилення від стандарту виявлено у двох пробах морської води з непрацюючих пляжів у районі готелю "Турист" в Маріуполі та СРЗ у Приморському районі.

Купання тут заборонено і самі пляжі знаходяться під наглядом санепідслужби.

У Запорізькій області працює 62 пляжі. Відхилення від стандарту виявлено в одній пробі річкової води у Запоріжжі з пляжу "Правий берег", який знаходиться під наглядом санепідслужби.

У Миколаївській області працює шість пляжів. Закрито два пляжі в Очакові на Дніпро-Бузькому лимані (міський та дитячий) та один річковий міський пляж у Первомайську. Купання заборонено, пляжі знаходяться під наглядом санепідслужби.

В Одеській області працюють 19 морських пляжів. Закрито один пляж - "Чорноморка" в Одесі та один річковий пляж у місті Кілія.

Тимчасово заборонено морське водокористування на п'яти пляжах Одеси: "Чорноморка", "Аркадія", "Золотий берег", "Курортний", "Чайка". Ці пляжі знаходяться під наглядом санепідслужби.

У Херсонській області не працює жоден пляж.

Реклама:

Головне сьогодні