НТКУ оголосила відбір на "Євробачення-2011"

— 2 липня 2010, 10:49

Вже 19-21 серпня відбудуться кастинги, в яких зможуть взяти участь як відомі співаки, так і початківці, які хочуть представляти країну на "Євробаченні" наступного року, пише "Телекритика".

Прийом заявок на участь у кастингах триватиме до середини серпня.

Про це у четвер повідомив заступник генерального директора НТКУ Валід Арфуш.

"Два дні 19-20-го будуть проходити кастинги всіх бажаючих. А 21-го серпня пройде півфінал, в якому ми виберемо 50 учасників. А потім ми їх показуватимемо по телевізору, щоб глядачі вибирали шляхом смс-голосування тих, хто їм сподобався", - розповів він.

"І до Нового року їх залишиться 20, які й візьмуть участь у фіналі. Все закінчення великим шоу, на якому представника від України обиратимуть глядачі і журі", - додав представник НТКУ.

Після обрання переможця буде проведено концертний тур по найбільших містах країни. Тур пройде в більш як 20 містах України, в ньому візьме участь 10-12 учасників, за яких найбільше проголосують глядачі.

А з вересня Перший національний запустить нову телепрограму, присвячену національному відбору пісенного конкурсу "Євробачення-2011".

Нагадаємо, цього року від України на "Євробаченні" виступала співачка Alyosha. За результатами пісенного конкурсу, артистка посіла 10 місце.

Реклама:

Головне сьогодні