У Гонконзі почалися зйомки першого 3D-порнофільму

— 9 серпня 2010, 16:53

Вихід картини під назвою "3-D Sex and Zen: Extreme Ecstasy " екстазі "(3D Секс і Дзен: Максимальне збудження) заплановано на травень 2011-го року.

Зйомки першого 3D порнофільму обійдуться творцям в 3,2 мільйона доларів. Про це повідомляє Лента.ру з посиланням на The Associated Press.

В основу сюжету майбутнього фільму закладена вільна інтерпретація еротичного твору класика китайської літератури Лі Юйя про молодого чоловіка, який перебуває у розпусному суспільстві, і який раптово усвідомлює, що все ще любить свою колишню дружину.

За запевненнями продюсерів, порнофільм ряснітиме відвертими сценами. Головні жіночі ролі в картині виконають японські порнозірки Юкіко Суо і Саорі Хара.

Тим часом творці першого 3D порнофільму вже припустили, що їхнє творіння буде заборонено до показу на материковому Китаї. Однак, за їхніми словами, це не викликає у них занепокоєння, оскільки вже є угоди на реалізацію фільму в Японії, Південній Кореї і деяких інших азіатських країнах. Крім того, інтерес до фільму проявляють у США і Європі, відзначають продюсери.

Технологія 3D останнім часом стає все більш популярною в кінематографі. У першу чергу це пов'язано з успіхом стереоскопічною картини Джеймса Кемерона "Аватар", яка побила кілька касових рекордів.

Порноіндустрія і еротичні кіновиробники також зацікавилися популярною технологією - у січні знаменитий італійський режисер Тінто Брас заявив про намір зняти у форматі 3D рімейк еротичного фільму "Калігула" 1979 року, який приніс йому популярність, а американська студія Hustler анонсувала зйомки стереоскопічного порнофільму за мотивами "Аватара".

Реклама:

Головне сьогодні