Чоловіки витрачають більше грошей на догляд за зовнішністю, ніж жінки

— 1 вересня 2010, 16:06

Результати британського дослідження, проведеного на замовлення виробників харчових добавок, свідчать про те, що все більше молодих чоловіків виявляють турботу про свою зовнішність.

Так, молоді англійські чоловіки у віці від 18 до 35 років витрачають в середньому за тиждень 11,72 фунта (трохи більше 14 євро) на покупку кремів і засобів для волосся - на цілий фунт більше, ніж жінки.

І якщо кожен п'ятий чоловік застосовує зволожуючий крем, то кожен 20-й використовує випрямляч для волосся, пише Inopressa з посиланням Corriere della Sera.

"Різниця між статями все більше скорочується і тепер молоді люди все більш впевнено витрачають час та гроші на свій зовнішній вигляд у порівнянні з попередніми поколіннями", - підкреслює керівник однієї з компаній, яка замовила дослідження.

За даними Міланського інституту Directa, чоловіче населення Італії витрачає за рік понад 250 мільйонів євро на особливі косметичні товари, і, за словами експертів, цей спектр в найближчі роки буде швидко розвиватися.

Крім того, останнім часом чоловіки вважають за потрібне займатися своїм тілом і харчуванням. Чоловіки більшою мірою, ніж жінки, відчувають потребу вдатися до поради експерта при виборі правильного косметичного засобу. Іншими словами, вони охочіше спілкуються з лікарем дерматологом, ніж з продавщицею з парфумерного магазину.

Реклама:

Головне сьогодні