Агресивна кицька атакувала британського листоношу

— 2 листопада 2010, 14:33

Коли поштар намагався просунути лист в отвір поштової скриньки Вайтів, черепахова киця добряче дряпонула його своїми кігтями, пише The Daily Mail.

"Зазвичай можна почути про те, що поштаря атакує собака, проте ця кицька виникла наче нізвідки", - розповідає 53-річний постраждалий.

Листоноша скаржиться, що кровотеча з подряпини не припинялася протягом двох годин. Інші клієнти Гоутера того дня скаржилися на те, що їхня пошта заюшена кров'ю.

Чоловік навіть змушений був звернутися по допомогу до лікарні, де йому було зроблено щеплення від правця.

За кілька тижнів після інциденту здивовані Карл та Керол Вайти отримали листа із попередженням від Королівської пошти. Їм офіційно порекомендували тримати свою улюбленицю подалі від вхідних дверей або ж повісити закриту скриньку.

В іншому ж випадку пошту до їхнього будинку просто припинять доставляти.

"Я був шокований та подумав, що хтось жартує. Вона дуже слухняна. Я можу взяти її на руки, наче дитину", - запевняє господар Лани.

Біда в тім, що отвір для пошти на дверях Вайтів розташований невисоко від підлоги й тварина любить сидіти за ним, пояснює хазяйка.

"Поштар просунув листа в двері, а Лана чомусь дряпонула його за руку. Вона зробила це не зі зла - я думаю, вона просто побачила руку і гралася", - каже жінка.

Відтоді обережний листоноша, про всяк випадок, щоразу стукає в двері та віддає кореспонденцію особисто в руки господарям.

Реклама:

Головне сьогодні