Доступ до The Times сплатили більше 200 тисяч людей

— 2 листопада 2010, 17:06

Усього платний доступ до веб-сторінок газет та версій видань для iPad і Kindle одержали 105 тисяч користувачів. Ще 100 тисяч передплатників на паперові версії видань активували їх акаунти.

Таким чином, в інтернеті The Times та Sunday Times читають 205 тисяч користувачів, повідомляє The Guardian.

Близько половини користувачів заплатили за місячний доступ до сайту, тоді як інші платять за разовий доступ до онлайн-версій видань. При цьому було відзначено тенденцію до збільшення кількості передплатників.

Отримані дані говорять, що читачі готові платити за доступ до новин видань у цифровому форматі, переконаний гендиректор News International Ребекка Брукс.

Представники The Times також відзначили, що дуже раді отриманим результатам, оскільки вперше за 225 років газета продається на новому носії.

Вартість доступу до сайтів The Times та The Sunday Times з липня складає 1 фунт за один день та 1 фунт за місячну підписку за умови, що пізніше користувачі платитимуть по 2 фунти за тижневу підписку.

За ці гроші можна без обмежень відвідувати як сайт The Times, так і читати онлайн-версію The Sunday Times. Газети можна знайти за адресами thetimes.co.uk і thesundaytimes.co.uk.

Видавництву News International, крім звичайної та недільної версії The Times, належать видання The Sun та News of the World. Передбачається, що вони також перейдуть на систему платного доступу до контенту.

Очолюваній Рупертом Мердоком News Corp. належить ще одне онлайн-видання з частково платним доступом - The Wall Street Journal.

За даними Associated Press, що наводилися в березні 2010 року, газета нараховувала більше 400 тисяч передплатників і була одним із найуспішніших видань із платою за читання матеріалів.

За матеріалами Лента.ру

Реклама:

Головне сьогодні