Американська сім'я продала лист від Обами за 7 тисяч

— 3 листопада 2010, 11:19

У грудні минулого року до Білого дому прийшов лист на трьох сторінках від Дженніфер Клайн зі штату Мічиган, у якому вона розповіла про свої труднощі, повідомляє Бі-Бі-Сі.

[L]

Як написала жінка, у 2007 році вона втратила роботу в аптеці, потім у неї діагностували рак шкіри і була змушена лікуватися за свій рахунок, оскільки не має медичної страховки.

Далі 28-річна Дженніфер, мати двох дітей, писала, що прикладом життєвої сили для неї служить президент та його родина.

Співробітники адміністрації позначили лист як такий, що потребує відповіді, тому Барак Обама написав особисто, причому від руки.

"Я знаю, що зараз вам важко, - йдеться у записці, - але знання того, що є такі люди як ви і ваш чоловік, додає мені впевненості в тому, що всі піде на краще".

Конверт із Вашингтона прийшов у Мічиган у січні цього року, а нещодавно родина Клайн продала президентську записку нью-йоркському дилеру, що торгує автографами і який тепер планує виручити на ній 18 тисяч доларів.

В інтерв'ю місцевим журналістам Дженніфер пояснила це рішення тим, що вони з чоловіком хочуть купити будинок і що її родина для неї важливіша за шматочок паперу.

А її чоловік Джейсон додав: "Це допоможе нам пережити зиму", - і підкреслив, що його дружина залишається прихильником Барака Обами.

Реклама:

Головне сьогодні