Українським студентам і школярам обіцяють відеолекції онлайн

— 5 листопада 2010, 16:21

Віце-прем'єр Борис Колесніков під час зустрічі з гендиректором "Майкрософт" Стівом Баллмером заявив, що зараз уряд вже впритул підійшов до вирішення проблеми ІТ в освіті.

Так, на меті, за словами віце-прем'єра, у найближчі 12-18 місяців зробити доступ в мережі до будь-якого підручника в електронній формі.

Борис Колесніков зауважив, що після виконання цієї програми планується запровадити лекції "наживо", коли в мережі буде викладено лекції з предметів і учні зможуть використати цей матеріал.

"Ми маємо виконати цю програму. Це дає можливість будь-якому школяру чи студенту, який пропустив з певних причин заняття, або не зрозумів матеріалу, завжди повернутися до нього", - пояснив Колесніков.

При цьому віце-прем'єр додав, що за пріоритетами для уряду це найголовніша сфера співпраці з "Майкрософтом".

У свою чергу Стів Баллмер зазначив, що корпорація зацікавлена у співпраці з представниками українського уряду щодо питань цифрового контенту та більш широких освітніх програм.

"Розроблена урядом програма є дуже важливою і у глобальних масштабах, якщо говорити про електронний контент. Ми забезпечимо всебічну підтримку зі сторони "Майкрософту" наших експертів не лише в Україні, а й в усьому світі", - заявив керівник компанії.

За матеріалами прес-служби уряду

Реклама:

Головне сьогодні