Тест

Коли в Україні чекати офіційних продажів Apple iPad?

Старт офіційних продажів планшета Apple iPad в Україні очікується наприкінці листопада - розповів співробітник одного з магазинів мережі iStore.

[L]

За його словами, наприкінці місяця очікується, що в продажі з'явиться iPad у мінімальній комплектації, тобто з обсягом вбудованої флеш-пам'ятв 16GВ і без підтримки 3G.

У той же час менеджер не повідомив очікувану роздрібну ціну пристроїв. Чи з'являться до цього часу в офіційному продажі пристрої з 3G також невідомо.

У той же час маркетинг-менеджер мережі магазинів iStore Наталія Багмут відмовилася від коментарів щодо запуску офіційних продажів пристроїв.

У компанії ERC, що є офіційним дистриб'ютором компанії Apple в Україні, заявили, що не мають офіційної інформації про старт продажів iPad.

Сьогодні у Києві можна без турбот придбати "сірий" iPad. Вартість пристрою в інтернет-магазинах складає від 5,4 до 9 тисяч гривень в залежності від комплектації.

У той же час у Росії офіційні продажі планшета Apple стартували у вівторок, 9 листопада.

Про їхній початок заявили три роздрібні мережі, а російські мобільні оператори навіть рапортували про підготовку спеціальних тарифних пропозицій для користувачів пристроїв.

За прогнозами експертів, цього року в Росії буде продано близько 50 тисяч пристроїв, у наступному - до 300 тисяч.

За матеріалами "Дело"